Slik velger du det rette kredittkortet for deg

  • velge kredittkort

Det er fort gjort å se seg blind på ting som rente og maks kreditt når man skal skaffe seg et kredittkort. Det mange ikke tenker på er at det er viktig å skaffe et kredittkort som passer deg og ditt bruk. For å ta et enkelt eksempel. Hvis målet ditt er å skaffe deg et bensinkort bør man selvsagt velge det kortet med høyest mulig rabatter på bensin, og ikke det kortet som har lavest rente. Vet man derimot at man ikke klarer å betale tilbake alt med en gang bør man heller søke om et kredittkort med så lav rente som mulig og så lang rentefri periode som mulig.

Før du skaffer deg et kredittkort bør du sette deg ned å tenke over hva du kommer til å bruke kredittkortet til. Fyller du mye drivstoff? Da bør du skaffe deg et kredittkort med gode rabatter på bensin. Her kan vi anbefale Privat365 fra Dansk Bank AS som er et meget populært kredittkort. Her får du hele 81øre i rabatt på bensin hos alle Esso stasjoner ved en literpris på 14kr. Dette kredittkortet er også meget bra på cashback. Du kan lese mer om cashback på kredittkort i vårt artikkelarkiv.

Er du på jakt etter så lav effektiv rente som mulig bør du vurdere Satander Red. De har den laveste renten av kredittkortene vi har testet. 

Som du skjønner er det viktig at du velger rett kredittkort til ditt  bruk. Det er selvsagt ikke noe i veien på å ha flere kredittkort! Du kan for eksempel bruke Privat365 til bensinfylling, mens du kan bruke Re:member kredittkortet når du skal handle varer på nettet. Re:member har rabattavtaler med over 200 nettbutikker. Husk at rentekostnadene på kredittkort fort baller på seg, så husk å betale regningene i tide.

For å hjelpe deg til å velge rett kredittkort har vi laget en oversikt over kredittkort. Bruker du den tabellen finner du lett det beste kredittkortet for deg ut fra hvilke parametere du setter høyest. Finn kredittkortet som passer deg best og trykk deg enkelt videre til søknadsskjemaet.