Test av Shell Mastercard kredittkort

  • shell mastercard kredittkort


Omtale av kredittkortet Shell Mastercard fra Ikano Bank

Fyller du ofte drivstoff hos Shell – eller handler du generelt mye? Da bør du gå til anskaffelse av et Shell MasterCard, som av ekspertene anses som det kredittkortet på markedet du kan spare mest penger på å bruke. Du leste riktig – det er ikke bare gratis å bruke, men du kan faktisk tjene penger på kortet dersom du bruker det riktig!

SØK OM Shell mastercard Kredittkort her

Priseksempel: Nom. rente 21,5 %. Eff. rente 26,05 %, 15.000 kr o/12mnd. Totalt 17.138 kr.

Fordeler med Shell Mastercard

Ble du forvirret av det vi nevnte innledningsvis, så skal vi nå oppklare det. Shell MasterCard benytter seg nemlig av et bonusprogram som kalles cashback, der du får penger tilbake når du handler. Dette gjelder uansett hvor eller hva du bruker kortet på – du får alltid 1 prosent av pengene tilbakeført i bonus! Over et par år er dette snakk om ganske store summer, så det er absolutt en fin måte å småspare på.

Shell MasterCard gir deg også 40 øre i avslag per liter bensin du fyller hos bensinstasjonskjeden, så dersom Shell er din greie så er dette absolutt et habilt kredittkort. Betingelsene omfatter en effektiv rente på 26,05 prosent, og en maksimal kredittgrense på 75 000 kroner. Det koster ikke noe å dra kortet, men uttak i minibanker har et relativt høyt gebyr på 4 prosent av uttakssummen. Shell MasterCard har ikke reiseforsikring inkludert – men 50 rentefrie dager skulle friste de aller fleste.


Søke om Shell Mastercard kredittkort

Så lenge du er fylt 20 år, så får de fleste godkjent søknaden sin om et Shell MasterCard – så lenge man ikke har betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot seg. Søknaden legger du enkelt inn via nettsidene til Ikano Bank, som er tilbyderen av kredittkortet. Automatiske systemer sørger for å gi deg svar på søknaden din i løpet av sekunder.

Bonuspengene dine lagres som Trumf-poeng inntil du velger å ta dem ut, og du kan alltid sjekke opptjent bonus på Trumf.no.