Test av Santander Red kredittkort

  • santander red kredittkort


Omtale av kredittkortet Santander Red fra Santander

Santander er en av landets største bankselskaper og kortutstedere, og står bak flere av de mest populære kredittkortene på markedet – deriblant kortet Santander Red. Med svært gunstige rentebetingelser er dette kortet perfekt for deg som vil betale kjøpene på avbetaling, samtidig som du sparer penger på handelen.

SØK OM Santander Red Kredittkort HER

Priseksempel: Eff. rente 17,12%. 15 000 - o/12 mnd. Totalt 16.323 kr.

Fordeler med Satander Red

Santander Red har en effektiv rente på kun 17,12 prosent, noe som står i stil til mange norske forbrukslån. Dette er absolutt unikt for norske kredittkort, og passer perfekt for deg som har lyst på noe, men som ikke har råd på nåværende tidspunkt. Santander Red gir deg også 50 dager med rentefritak, slik at du har god tid på deg til å betale ned gjelden før rentene begynner å løpe.

Kortet gir deg maksimalt en kredittgrense på 100 000 kroner, noe som skulle holde for de aller fleste. Det er ikke bare den effektive renten som er positiv, for banken gir deg også tilgang til et eksklusivt fordelsprogram. De samarbeider nemlig med ulike nettbutikker og restauranter, der du får alt fra 10 til 25 prosent rabatt dersom du betaler med ditt Santander Red-kredittkort.

Den eneste ulempen vi kan komme på med Santander Red, er at kortet ikke har reiseforsikring inkludert. Men de mange fordelene gjør det uansett til et meget godt alternativ!


Søke om Santander Red kredittkort

Er du kunde hos Santander så kan du enkelt legge inn en søknad via nettsidene til banken, og dersom du ikke er det er det heller ikke noe problem å skaffe seg kredittkortet. Du oppretter simpelthen en ny kundekonto og behøver ikke å si opp forholdet hos din nåværende bank, noe som gjør at de fleste nordmenn bør og kan ha et Santander Red på innerlomma.

Søkeprosessen er svært enkel, og så lenge du er over 20 år og ikke har betalingsanmerkninger så får du som regel godkjent søknaden din.