Test av Re:member kredittkort

  • re:member kredittkort


Omtale av kredittkortet Re:member fra Entercard Norge

Det finnes svært mange tilbydere av kredittkort på det norske markedet, men få er så veletablerte som re:member. Over mange år har de opparbeidet seg en stor kundemasse, og selskapet som står bak kortet (EnterCard) har nærmere 800 000 norske kortkunder! Derfor kan du med sikkerhet velge re:member som ditt neste eller første kredittkort.

SØK OM Re:Member kredittkort HER

Priseksempel: Eff. rente 25,4 %, 15.000,- o/12 m,  Totalt: 16.408 kr.

Fordeler med Re:member

Den største umiddelbare fordelen med re:member, er den skyhøye kredittgrensen. Her kan du søke om en kreditt på inntil 150 000 kroner, noe som banker de fleste konkurrentene i grusen. Dessuten er den effektive renten på kun 25,40%, noe som ikke er alt for ille sammenlignet med andre kredittkort på markedet. Med en rentefri periode på hele 52 dager kan du dessuten bruke kortet meget aktivt uten at det behøver å koste deg noe ekstra.

Andre fordeler innebærer gratis reiseforsikring, som kan være ekstremt gunstig når du skal på utenlandsreise og har bruk for kortet. re:member er også en del av et omfattende fordelsprogram, som kalles re:member reward. Her får du rabatter og avslag når du handler i over 200 forskjellige nettbutikker – samt diverse rabatter hos hotell- og leiebilkjeder. Spare der det spares kan!


Søke om Re:member kredittkort

For å søke om kredittkortet re:member, kreves det i henhold til norsk lovgivning at du er minst 18 år. Søknaden sendes inn via nettsidene til re:member, og det kreves ikke skifte av bank eller lignende for å få kortet. Bruker du BankID for å identifisere deg, så kan du regne med at det går raskere før kortet havner i trykken, og er du riktig så heldig så har du det i postkassa kun noen dager etter at søknaden ble sendt.

Med kortet kan man også velge sin egen PIN-kode, noe som kan være greit dersom man har flere kort å holde styr på.