Mastercard reiseforsikring

  • mastercard reiseforsikring


Slik får du reiseforsikring gjennom ditt kredittkort / mastercard

Mange er ikke klar over det, men ved flere kredittkort følger det faktisk med gratis reiseforsikring. En vanlig reiseforsikring kan fort koste over 1000kr, så det er helt klart penger å spare om man benytter seg av reiseforsikringen som følger med kredittkortet.

I vår test av kredittkort har vi listet opp de kortene hvor reiseforsikring er inkludert, slik at du enkelt kan skaffe deg en oversikt når du skal søke om kredittkort. Trykk her for å komme til vår test av kredittkort.

Selv om noen kredittkort tilbyr gratis reiseforsikring er det verd å merke seg at de forskjellige kredittkortutstederene opererer med forskjellige betingelser. Du bør alltid sette deg inn i betingelsene for din reiseforsikring før du drar på tur. En vanlig betingelse er for eksempel at mer enn 50% av reisen må betales med kredittkortet som reiseforsikringen hører til. Problemer kan oppstå underveis om du betaler deler av reisen med andre kredittkort.

La oss si at du er i Danmark og har betalt reisen dit med kredittkortet dit. Så finner du ut at du skal ta tog til Tyskland. I dette eksempelet kan du få problemer om du betaler reisen med et annet kort.

Man kan ha som utgangspunkt at kredittkort reiseforsikring fungerer veldig bra når man er på charterferie, hvor hele reisen blir betalt på forhånd, mens det fort blir mye mer tungvint når man er på bilferie. Her er det fort gjort å hoppe inn og ut av hva forsikringen dekker uten at du selv er klar over det. 

En stor fordel er det uansett med å bruke kredittkort på tur og det er at du er sikret av kredittkjøpsloven når du betaler med kredittkort. Får du ikke varen eller tjenesten du har betalt for dekket utgiften av kredittkortutsteder.

Beste kredittkort med reiseforsikring:


mastercard reiseforsikring

Re:member

Kredittgrense:  150 000kr
Min alder: 18.    Reiseforsikring: Ja

Søk Kredittkort herPriseks.: Eff. rente 25,4 %, 15.000,- o/12 m,  Totalt: 16.408 kr.

bank norwegian reiseforsikring kredittkort

Bank Norwegian

Kredittgrense:  100 000kr
Min alder: 20.    Reiseforsikring: Ja

Søk Kredittkort herPriseks.: Eff 23,1%, 15000 o/12 m. Totalt: 16.764 kr.
gebyrfri reiseforsikring

Gebyrfri Visa

Kredittgrense:  100 000kr
Min alder: 20.    Reiseforsikring: Ja

Søk Kredittkort herPriseks.: Eff. rente 23,41 % v/15 000,- o/12 mnd. Totalt 16.779,51 kr.