Hvilket kredittkort er  best i test?

  • best i test kredittkort


I jungelen av kredittkort lurer mange på hvilke de skal velge og hvilket kredittkort som er best i test. Vi må først presisere at det å kåre det beste kredittkortet er vanskelig, fordi forskjellige mennesker verdsetter forskjellige ting, og man bruker kredittkortet forskjellig. Noen er for eksempel kun ute etter cashback og rabatter. For disse vil det eneste viktige kriteriet være casbacken, mens parametere som effektiv rente og lånefrie dager ikke er viktige over hodet. Så har du de som ikke bryr seg om rabatter, men som er opptatt av å få høyest mulig kreditt, til lavest mulig rente, med flest mulige rentefrie dager. Hva som er det beste kredittkortet kommer med andre ord ann på hvilke kriterier som er viktig for nettopp deg.

Man kan dog si at det beste kredittkortet er det kortet som kombinerer lav rente med høy kreditt, lang rentefrihet og gode rabatter. Det kredittkortet som gjør det godt i de fleste av de paramterene og som flere ganger har blitt kåret til best i test er Privat365. De sier selv på sine sider at de har blitt kåret til beste kredittkort hele 8 ganger. Dinside.no er blant nettavisene som har kåret Privat365 til best i test. De skriver at egenskaper som meget gode rabatter, veldig gode bensinavtaler, billig strøm og reiseforsikring gjør det til det beste kredittkortet for den disiplinerte brukeren. Betaler du avdragene før den rentefrie perioden er over kan du spare mange penger ved å bruke et kredittkort fra Privat365. 

Privat365 er derimot ikke det kredittkortet med den laveste renten. Er du opptatt av lav rente finnes det andre kredittkort som er bedre, men disse har til gjengjeld ikke de gode cashback og rabattfordelene som Privat365 har.

For å sammenligne flere kredittkort kan du se vår kredittkort test Her har vi laget en oversiktelig guide slik at du lett kan sammenligne de forskjellige kredittkortene, å finne det du mener er best for deg alt etter hvilke egenskaper som er viktigst for nettopp deg. Her kan du enkelt sammenligne gebyrer og rente på de forskjellige kredittkortene. Hvis du ønsker å søke på ett eller flere av kortene trykker du bare linken under kortet og du blir sendt videre direkte til søknadsskjemaet for nettopp det kortet. Enklere blir det ikke.

Søknadene blir som regel behandlet i løpet av 1 til 2 dager og du vil raskt få svar på om du får innvilget kredittkortet eller ikke.