Test av Ikano Visa kredittkort

  • ikano visa kredittkort


Omtale av kredittkortet Ikano Visa fra Ikano Bank

Fra en bank som opprinnelig var en del av IKEAs omfattende konsern, får vi nå et av landets mest populære kredittkort. Ikano Visa har nemlig gjort det såpass bra i norske anmeldelser og tester at kundene nærmest har kastet seg over det – og etter vår analyse blir det neppe noe verre for Ikano og deres kredittkort.

SØK OM Ikano Visa kredittkort HER

Priseksempel: Eff.rente 21,92 %, 20 000 o/12 mnd. Kostnad: 2 102, totalt 22 102kr.

Fordeler med Ikano Visa

Ikano Visa er det man kan kalle for et omfattende kredittkort, som i tillegg til å ha gode betingelser også gir deg en hel del rabatter og fordeler under bruk. For å begynne med betingelsene, så kan vi trekke frem en høy kredittgrense på 100 000 kroner som en fordel, samtidig som den effektive renten på 21,92 prosent nærmest minner om et godt forbrukslån fremfor et kredittkort.

Og fordelene stanser på ingen måter der. Ikano Visa gir deg 50 dager på å betale ned utnyttet kreditt før rentene begynner å løpe, noe som skulle gi deg en fleksibel hverdag til tross for at du har lånt penger. Kortet har dog ikke reiseforsikring, så den blir du nødt til å finansiere på en annen måte.

Ikano Visa har også et eget fordelsprogram som gir deg rabatter i utvalgte bransjer. Akkurat hvilken bransje varierer fra måned til måned, men tidligere bonuser har vært 5 prosent avslag på alt av klær og sko, eller 4 prosent på all handel.


Søke om Ikano Visa

Ikano Visa er et kredittkort som tilbys av Ikano Bank, men du kan uansett søke om kortet uten at du behøver å si opp forholdet ditt med den nåværende banken. Du blir simpelthen ny kunde hos banken, og legger inn en søknad på noen få minutter via nettsidene til Ikano Bank. Det er 18 års aldersgrense for å søke om kortet, men utover dette er det ingen strenge krav til søkerne.