Test av Gebyrfri Visa kredittkort

  • gebyrfri visa omtale


Omtale av kredittkortet Gebyrfri Visa fra Santander

Tenk om et kredittkort kunne ha vært helt gebyrfritt, da. En slik tanke var nærmest uvirkelig for bare noen tiår siden, men når vi nå skriver 2014 finnes det optimale kredittkortet der ute – og det heter Gebyrfri Visa. Bruker du kortet riktig betaler du ingenting for det, noe som i praksis gjør det til et av de beste kredittkortene på markedet.

SØK OM Gebyrfri Visa kredittkort HER

Priseksempel: Eff. rente 23,41 % v/15 000,- o/12 mnd. Totalt 16.779,51 kr.

Fordeler med Gebyrfri Visa

Den største fordelen med kredittkortet ligger kanskje i navnet selv – det er gebyrfritt. Det betyr at du ikke betaler noe når du handler, når du gjør uttak eller når du tar ut penger i utenlandske minibanker. Spesielt sistnevnte vil være en fordel når du skal feriere, og dette er alene en god grunn til å skaffe seg kredittkortet.

Samtidig kan du søke om en kreditt på inntil 100 000 kroner, der du har 50 dager med rentefri nedbetaling. Gjør du opp for deg innen disse dagene, så koster kortet deg null og ingenting i bruk. Skulle du overgå den rentefrie perioden, så er uansett ikke renten på 23,41 prosent så veldig ille.

Gebyrfri Visa har også reiseforsikring inkludert, noe som er med på å gjøre det til det optimale kredittkortet for reise. Forsikringen omfatter også avbestilling, noe som kan være svært gunstig å ha i enkelte reisetilfeller.


Søke om Gebyrfri Visa

Det er den skandinaviske storbanken Santander som står bak kredittkortet Gebyrfri Visa, men du kan fortsette ditt vanlige bankforhold selv om du vil skaffe deg kortet. Søknaden legges enkelt inn via nettsidene til Santander, og hvis du bruker BankID for å bekrefte identiteten din, kan du regne med at kortet dukker opp i postkassa innen en ukes tid.

De fleste som søker om kredittkort fra Gebyrfri Visa får innvilget søknaden, men kredittgrensen blir justert etter din inntekt. Aldersgrensen for å søke om kortet er 20 år.