Test av Flexi Visa kredittkort

  • flexi visa kredittkort


Omtale av kredittkortet Flexi Visa fra Santander

Mange nordmenn har en vrangforestilling om at kredittkort er roten til alt vondt, og at det bare er kostbart og florerer av gebyrer. Men det er altså helt feil – noe kredittkortet Flexi Visa er med på å bevise. Med dette kortet kan du nemlig spare penger på å dra det fremfor det vanlige bankkortet.

SØK OM Flexi Visa kredittkort HER

Priseksempel: Eff. rente 25,33%. 15 000 - o/12 mnd. Totalt 16.915 kr.

Fordeler med Flexi Visa

Flexi Visa har nemlig et fordelsprogram som gir deg penger tilbake i utvalgte bransjer. Du får faktisk hele 4 prosent rabatt på alt som handles i følgende bransjer:

Med andre ord kan det være mye penger å spare. Spesielt har Flexi Visa blitt populært som «bensinkort», da fire prosent avslag på drivstoff i dag tilsvarer en rabatt på rundt 60 øre/literen! For en vanlig familie kan dette utgjøre en ganske så betydelig sum over ett år, så her er det bare å dra kortet med et smil om munnen.

Flexi Visa har dessuten ganske så gode betingelser også. Du kan bruke hele 50 dager på å nedbetale utnyttet kreditt uten at det koster deg noe ekstra, og når renten først begynner å løpe så er den på ku 25,33 prosent.


Søke om Flexi Visa kredittkort

Det er storbanken Santander som står bak kredittkortet Flexi Visa, så søknaden om kortet legger du enkelt inn via nettsidene til banken. Det er 20 års aldersgrense for å søke om kredittkortet, men ingen ytterligere krav. Er du over 20 år og ikke har betalingsanmerkninger, så får du sannsynligvis innvilget søknaden din.

Hvor høy kredittgrense du får (maks 100 000 kroner) avhenger av din personlige økonomi, slik at studenter kan regne med en lav kredittgrense, mens fulltidsjobbende kan få en langt høyere med sitt Flexi Visa-kort.