Cashback med kredittkort

  • cashback kredittkort


Slik får du penger tilbake når du handler med kredittkort

Begrepet Cashback ble første gang lansert i USA og på godt norsk betyr det "penger tilbake". Begrepet har blitt særlig populært de sistene årene innenfor handel med kredittkort. Hovedpoenget med cashback er at man får tilbake en viss prosentvis sum av beløpet man handler for i form av kontanter.

365Privat fra Fokus Bank var blant de første i Norge som innførte cashback ordningen på sine kredittkort. Enkelte kredittkort gir deg så mye som 4% cashback på enkelte varegrupper. Cashback blir muligjort av at banken som utsteder kredittkortet dekker opp den ekstra kostnaden cashback medfører. Disse pengene tjener de så tilbake på høye renter. Det er derfor viktig å betale kredittkortregningene før den rentefrie perioden utløper om man har planer om å spare penger på cashback.

 I tillegg til cashback gir noen kredittkort store rabatter på en del varer og tjenester. 365Privat gir deg for eksempel 10% rabatt på alle Rica Hoteller. Et annet populært kredittkort, Re:member, gir deg gode rabatter i over 200 forskjellige nettbutikker. Bruker du Re:member kortet får du for eksempel hele 12% rabatt på den velkjente klesbutikken nelly.com. Cashback og rabatter tilhørende kredittkort gir deg som forbruker muligheter til å spare et betydelig beløp når du handler.

Har du kontroll på økonomien og betaler kredittkortregningen til rett tid kan du spare mye ved å velge et kredittkort med gode rabatt og cashback ordninger. Vi har listet opp de 4 kredittkortene vi mener har de beste cashback og rabattordningene i oversikten under.


Anbefalte kredittkort med cashback:


cashback kredittkort

Re:member

Rabattprogram: Reise og avbestillingsforsikring. Rabatter i over 200 nettbutikker og restauranter.
Søk Kredittkort herPriseks.: Eff. rente 25,4 %, 15.000,- o/12 m,  Totalt: 16.408 kr.

Kredittkort med cashback

365 Privat

Rabattprogram: Rabatter på bensin og andre varer.
Søk Kredittkort herPriseks.: Eff. rente 25,53 %, 15.000 o/12mnd, totalt 16 929kr.
Kredittkort med rabatter

Ikano Visa

Rabattprogram: En rekke forskjellige månedsrabatter, samt faste rabater og bransjetilbud.
Søk Kredittkort herPriseks.: Eff.rente 21,92 %, 20 000 o/12 mnd. Kostnad: 2 102, totalt 22 102kr.