Test av 365 Privat kredittkort

  • 365 privat kredittkort


Omtale av kredittkortet 365 Privat fra Danske Bank

Med mange kredittkort å velge i, så kan det være vanskelig å finne frem til akkurat det beste. Men når både kritiker og folket er samstemte, så er det ingen tvil om at 365 Privat er et av de bedre kortene på markedet. Kredittkortet har flere ganger blitt kåret til beste «allrounder», som betyr at det passer til ethvert bruksområde!

SØK OM 365 Privat kredittkort HER

Priseksempel: Eff. rente 25,53 %, 15.000 o/12mnd, totalt 16 929kr.

Fordeler med 365 Privat

Kredittkortet 365 Privat scorer kanskje ikke høyest på sine betingelser, men takket være det innovative fordelsprogrammet (som du kan lese mer om lengre ned), har det av mange norske storaviser blitt kåret til best i test. Med kredittkortet kan du søke om et kredittgrense på inntil 50 000 kroner, der den effektive renten er på høyt akseptable 25,21 prosent. 365 Privat gir deg også 45 dager med rentefritak, slik at du i praksis kan bruke kortet uten kostnader!

Fordelsprogrammet benytter seg av et konsept som kalles cashback, der du rett og slett får penger tilbake når du handler. Spesialitetene til 365 Privat er i bransjene drivstoff, klær og sko, der du får et avslag på henholdsvis 3,65 prosent når du handler.

Nettopp dette har gjort 365 Privat til en favoritt for de som fyller mye drivstoff, da du kan spare opptil 55 øre/literen med dagens bensinpriser. Fyller du hos Esso får du dessuten 30 øre ekstra, og sparer nesten 90 øre per liter drivstoff du fyller!


Søke om 365 Privat

Med så mange gode fordeler, så har den Danske Bank (utstederen av kortet) sett seg nødt til å heve aldersgrensen på kortet i forhold til sine konkurrenter. Du må være minst 21 år for å søke om kortet, noe du enkelt gjør via nettsidene til 365 Privat. Blir du godkjent, så kan du se frem til mange gode rabatter, som også omfatter leiebil fra både Avis og Hertz, eller overnatting på hoteller hos Rica-kjeden.